Isnin, September 21, 2009

10,000 Yang Hadir!!

MB Perak, Dr. Zambry bergambar bersama hadirin yang hadir di rumah terbuka semalam.

Bergambar bersama keluarga.

Sempat juga bergambar dengan peminat cilik..


Cenderahati dari MIC Perak. Turut kelihatan YB R.Ganeorsan & Senator T.Murugiah (PPP)Sempat juga melayan tetamu, ada cina, india & melayu. 1 Malaysia...Rakyat Perak semakin menerima Zambry sebagai MB mereka yang sah & sahih.


Tidak menang tangan melayan tetamu yang hadir. Bermacam juadah yang disediakan.
1 Syawal 1430 H, Ahad - 20 September 2009, Rumah Terbuka YAB Menteri Besar Perak telah dihadiri hampir 10,000 tetamu yang terdiri dari rakyat jelata yang terdiri dari pelbagai kaum. Dr. Zambry juga tidak menang tangan melayan tetamu dan hampir 3 jam sibuk melayan tetamu yang hadir.
Ini merupakan satu tanda positif dan merupakan satu penerimaan dari rakyat semua tanpa mengira warna kulit. Jamuan rumah terbuka yang bermula pada jam 2 petang dan berakhir kira-kira jam 6 petang.
Walaupun YAB Menteri Besar baru saja pulang ke tanah air selepas menunaikan umrah tetapi beliau melupakan keletihan dan kepenatan semata mata untuk berjumpa dengan rakyat jelata yang hadir pada rumah terbuka ini. Secara tidak langsung ini menunjukkan konsep 1 Malaysia semakin diterima baik oleh semua dengan jumlah kehadiran mereka yang hadir semalam.
Tahniah Dr. Zambry dan kerajaan BN Perak.

1 ulasan: